En modern redovisningsbyrå i Stockholm

Våra Tjänster

Vi erbjuder en mängd av olika tjänster inom ekonomi, Som kund kan du därför få precis den hjälpen du efterfrågar, du kan välja hela paketet eller endast enstaka tjänster.

Bokföring

Att själv sköta den löpande bokföringen kan vara både tidskrävande, krångligt och dyrt – i synnerhet om du inte har full koll på hur arbetet skall skötas. Som kund hos Dakare redovisningbyrå kan du släppa allt som har med ekonomi att göra och veta att du är i trygga händer.

Read More

Deklaration

Att rapportera till Skatteverket hur mycket företaget ska betala i skatt är något alla måste göra kontinuerligt. Många tycker att skatterapporteringen är komplicerad och tidskrävande – och det är lätt att missa ett datum eftersom momsdeklarationer, källskatt och sociala avgifter ofta ska skickas in med olika frekvens. Och så var det det där med preliminärskatt och rådande saldo på skattekontot, men lugn, vi fixar allt!

Read More

Bokslut

När det är dags för det årliga bokslutsarbetet sitter vi först gärna ner med våra kunder och går igenom årets händelser. Vi är måna om att ha en personlig relation med dig som kund och en avstämning vid årets slut ger oss samma bild över hur bokslutsarbetet bör göras för det gångna räkenskapsåret.

Read More

Bolagbildning

Vi har hjälpt många komma igång med ett eget företag. Låt oss hjälpa dig med.  Vi kan hjälpa dig att välja rätt typ av bolagsform för din verksamhet.

Read More

Rådgivning

Vi har flera års erfarenhet inom ekonomi, låt oss hjälpa dig fatta rätt beslut med vår rådgivning.

Read More

Fakturering

Vi automatiserar hela ditt faktureringsflöde och
hjälper dig att både ta betalt och få betalt.

Read More

Världar av innovation

Uppdatera dig och ditt företag med att hitta senaste informationen inom ekonomi 

Watch Now

Tid är pengar

Resultat för de senaste tre åren

Vi strävar efter att tillgodose alla dina affärsnödvändigheter och planer. Du kan lita på enkel tillgänglighet för vår kvalificerade personal.

Ta gärna en titt på de tjänster vi tillhandahåller och kontakta oss för en detaljerad granskning av ditt ärende och en offert. Håll dig uppdaterad och få professionell rådgivning om specifika lagkrav.

År 2020
85%
År 2019
70%
År 2018
75%